Premium print en Premium plus print

premiumprint

Bij Ipskamp Printing blijven we innoveren en toekomstgericht. Wij hebben onze nek uitgestoken door als een van de eerste boekspecialisten te investeren in de druktechniek van de toekomst: inkjet. Maar is inkjet altijd ideaal? Hoe zit het met offset? En digitaal druk?

Ipskamp Printing biedt alle mogelijkheden. Maar wat is de beste manier om uw boek te drukken?

PREMIUM PRINT

Premium print is onze eigen naam voor inkjet. Inkjet maakt furore. Dat is niet zo vreemd als we naar de voordelen kijken: snel, efficiënt, milieuvriendelijk, geen voorraad, lage kosten en ook nog eens een perfecte afdrukkwaliteit. Ook kan elk exemplaar uniek zijn. Veel van onze relaties maken gebruik van onze Premium print boekenlijn. Veel wetenschappelijke publicaties en boeken voor uitgeverijen worden Premium geprint, zeer verrassend voor kleuren producties. Qua prijs is Premium print onverslaanbaar.

PREMIUM PLUS PRINT

Premium plus print is digitaaldruk in dry-toner. Premium plus print geeft een wat meer glossy-achtige afdruk. We gebruiken hiervoor onze state-of-the art digitale drukpersen met fotoafdruk kwaliteit. Zeer geschikt voor kunstboeken, brochures en boeken gedrukt op de wat zwaardere offsetpapieren.

Premium print en Premium plus print zijn tot een oplage van circa 1.000 exemplaren zeer concurrerend aan offsetdruk.

Premium print of Premium plus print? Neemt u gerust contact op met ons voor advies, referenties, proeven of informatie. En als u zelf graag het papier wilt bekijken, voelen of ruiken, bestel dan ons gratis paper sample book. Graag rekenen we uw voordeel uit in een concurrerende offerte.

Debug
Env: none
Time: 0.1962 seconds.