Premium print, Premium Plus print en offsetdruk

premiumprint

Bij Ipskamp Printing blijven we innoveren en toekomstgericht. Wij hebben onze nek uitgestoken door als een van de eerste boekspecialisten te investeren in de druktechniek van de toekomst: inkjet. Maar is inkjet altijd ideaal? Hoe zit het met offset? En digitaal druk?

Ipskamp Printing biedt alle mogelijkheden. Maar wat is de beste manier om uw boek te drukken?

PREMIUM PRINT
Premium Print is onze eigen naam voor inkjet. Inkjet maakt furore. Dat is niet zo vreemd als we naar de voordelen kijken: snel, efficiënt, milieuvriendelijk, geen voorraad, lage kosten en ook nog eens een perfecte afdrukkwaliteit. Ook kan elk exemplaar uniek zijn. Veel van onze relaties maken gebruik van onze Premium print boekenlijn. Veel wetenschappelijke publicaties en boeken voor uitgeverijen worden Premium geprint, zeer verrassend voor kleuren producties. Qua prijs is Premium print onverslaanbaar.

PREMIUM PLUS PRINT
Premium plus print is digitaaldruk in dry-toner. Premium plus print geeft een wat meer glossy-achtige afdruk. We gebruiken hiervoor onze state-of-the art digitale drukpersen met fotoafdruk kwaliteit. Zeer geschikt voor kunstboeken, brochures en boeken gedrukt op de wat zwaardere offsetpapieren.

Premium print en Premium plus print zijn tot een oplage van circa 500 exemplaren zeer concurrerend aan offsetdruk.

OFFSET
Als we spreken over snelheid en hogere aantallen dan zijn onze offsetpersen de winnaars. Voor offset beschikken over twee 6 kleurenpersen 72×102 cm met lak en een 8 kleurenpers 72×102 cm. Deze 8 kleuren pers is voorzien van H UV droging. Deze duurzame pers is in staat nog meer bijzondere, afwijkende materialen te verwerken. Bovendien is het drukwerk direct droog, waardoor we sneller kunnen nabewerken. De pers is CO2 vrij gebouwd, verbruikt minder energie en materiaal. Hiermee is het een van de schoonste drukpersen van dit moment.

Premium print, Premium plus print of offset? Neemt u gerust contact op met ons voor advies, referenties, proeven of informatie en als je zelf graag even wilt kijken, voelen en ruiken bestel dan gratis ons paper sample book . Graag rekenen we uw voordeel uit in een concurrerende offerte.

Laatste trends in drukwerkland