Blog

De blauwe giraffe
22 september 2017 – Directeur van Ipskamp Printing, Bob Olde Hampsink is 48 jaar, getrouwd, houdt van lekker eten, hardlopen en voetballen. Hij besteedt zijn weekenden langsĀ de lijnen van het sportveld om zijn drie kinderen aan te moedigen.
Inspiratie tips voor het schrijven van een boek
15 mei 2017 – Het is mooi als inspiratie voor je boek zo ineens in je opkomt of dat je ermee wakker wordt, maar vaak moet je op zoek naar inspiratie.
Een almanak maken voor je studentenvereniging
4 mei 2017 – Een almanak is een mooie manier om jouw studententijd of een memorabel jaar te herinneren. Een almanak maken is daarom ook leuk werk!
Een ISBN voor je boek aanvragen
28 april 2017 – Een International Standard Book Number, ook wel ISBN genoemd, zorgt ervoor dat jouw boek eenvoudig te vinden is tussen die miljoenen andere boeken die te koop zijn.
Tekst van je boek redigeren: 3 mogelijkheden
23 april 2017 – Een boek schrijven is een tijdrovende klus. Het duurt weken, zelfs maanden om de inhoud van je boek te schrijven. Omdat je er zelf zolang mee bezig bent en vaak je eigen tekst hebt gelezen, is de kans groot dat je fouten over het hoofd ziet.
De beste papiersoort voor je boek kiezen
17 april 2017 – Het meeste werk van een boek maken zit erop: het schrijven van de inhoud. Maar nu komt het drukklaar maken ervan.
Debug
Env: none
Time: 0.1498 seconds.