Uw proefschrift drukken?

Elk jaar begeleiden wij meer dan 1250 promovendi en helpen ze aan een perfect gedrukt proefschrift. Heeft u meer dan 30 kleurenpagina's in uw binnenwerk? Deze drukken wij gratis!

Vraag een offerte aan

Ipskamp Printing,
de proefschriften expert

Normaal gesproken schrijft u eenmaal in uw leven een proefschrift. Dit vraagt om een specialistische drukker.
Per jaar drukken wij meer dan 1250 verschillende proefschriften voor promovendi van alle universiteiten in Nederland. Dit doen wij met de grootste zorg en aandacht. Focust u zich op de inhoud, dan doen wij dat op het drukken, binden en de eventuele vormgeving van uw proefschrift.

Over ons

Laat u inspireren

Omslag
 • 240 grams Sulfaatkarton
 • Mat laminaat
Binnenwerk
 • 115 grams G-print
Omslag
 • 240 grams Sulfaatkarton
 • Mat laminaat
Binnenwerk
 • 115 grams G-print
Omslag
 • 300 grams Soporset
 • Mat laminaat
Binnenwerk
 • 90 grams Biotop
Omslag
 • 240 grams Sulfaatkarton
 • Glans laminaat
Binnenwerk
 • 115 grams G-print
Omslag
 • 240 grams Sulfaatkarton
 • Mat laminaat
Binnenwerk
 • 115 grams G-print
Omslag
 • 240 grams Sulfaatkarton
 • Glans laminaat
Binnenwerk
 • 90 grams HVO
Omslag
 • 240 grams Sulfaatkarton
 • Mat laminaat
Binnenwerk
 • 90 grams HVO

Bereken uw prijs online

Als enige proefschrift drukker in Nederland, kunt u bij ons heel eenvoudig zelf de drukkosten voor uw proefschrift berekenen.
Transparant, eenvoudig en overzichtelijk.
Verder hanteren wij al vanaf 2 personen interessante groepskortingen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Meer dan 30 kleurenpagina's in uw binnenwerk? Deze drukken wij gratis!

Vul onderstaande gegevens in en bekijk direct onze scherpe prijzen (prijzen zijn zonder eventuele groepskortingen).

Proefschriften review Annelies Wassenaar Proefschriften review Evelien Maaskant Proefschriften review Pascal van Alphen Proefschriften review Hai Le The Proefschriften review Madhu Trivikram Proefschriften review Annemieke Konijnendijk Proefschriften review Encarna Micó Amigo Proefschriften review Ibukun-Oluwa Abejirinde Proefschriften review Valentina Bonito Proefschriften review Joeri van der Velde Proefschriften review Machteld Kamminga

Annelies Wassenaar

Zeer tevreden over Ipskamp Printing als drukker van mijn proefschrift. Fijn contact met personeel, snelle en duidelijke reacties zowel telefonisch als via de mail. De nieuwe drukpers print in hoge kwaliteit met een prachtig proefschrift als resultaat. Levering volgens planning.

Evelien Maaskant

De medewerkers van Ipskamp Printing zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast zorgt hun nieuwe printer ook nog eens voor een heel mooi eindresultaat. Zeker een aanrader!

Pascal van Alphen

Ipskamp Printing maakte het drukken van mijn proefschrift makkelijk door snel mijn vragen te beantwoorden en alle obstakels netjes op te lossen, met als resultaat een boekje waar ik nog jaren met trots op terug zal kijken!

Hai Le The

Goede service! Ik raad iedereen ten zeerste aan om je proefschrift te laten drukken bij Ipskamp Printing.

Madhu Trivikram

Leuke, vriendelijke en efficiënte drukkerij. Een zeer goede afdrukkwaliteit!

Annemieke Konijnendijk

Goede en snelle service, en prettig contact met de medewerkers. Wensen die net anders zijn dan standaard zijn goed bespreekbaar, en er wordt daarbij goed meegedacht. De digitale offertetool werkt prettig en geeft snel inzicht in de opties en kosten. Ik ben erg blij met het resultaat, zowel het gedrukte proefschrift als de digitale e-book versie.

Encarna Micó Amigo

Ze waren ontzettend aardig en efficiënt. De kwaliteit van het werk was simpelweg geweldig (voor de omslag, de binding en het papier), tegen de goedkoopste prijs. Er waren enkele kleine problemen die ze op tijd en efficiënt op hebben gelost. Ik raad iedereen Ipskamp Printing aan.

Ibukun-Oluwa Abejirinde

Naast de snelle reacties op mijn meerdere e-mails, verzoeken om specifieke afleveringsschema's en een zeer professionele manier van werken, was ik behoorlijk onder de indruk van de gebonden printproef, het eerste bewijs dat me een idee gaf van wat komen gaat. Een echte aanrader, vooral als je een boek in kleur hebt zoals ik!

Valentina Bonito

Ik heb mijn proefschrift laten drukken bij Ipskamp Printing en was zeer tevreden met de hulp die het hele team vanaf dag 1 bood (via telefoon, WhatsApp en e-mails). De hulp bij het kiezen van het papiersoort, het controleren van de algehele lay-out maar ook van de hoge kwaliteit van het eindproduct. Ik zou Ipskamp Printing zeker aanbevelen.

Joeri van der Velde

Het drukken van mijn proefschrift bij Ipskamp Printing verliep uitstekend. De offerte was duidelijk en volledig. De service was netjes, behulpzaam en helder. Alles verliep volgens schema en het eindresultaat zag er superstrak uit. Complimenten!

Machteld Kamminga

Vriendelijke en behulpzame medewerkers, goede prijs en erg mooi resultaat. Spot-UV-lak aan te raden!

Gebruik van de
nieuwste technieken

Ieder proefschrift is uniek! Dat vraagt dan ook om een goede druk én vormgeving. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om het drukken en vormgeven van uw proefschrift. Ipskamp Printing heeft jarenlange ervaring en heeft alle mogelijke technieken in eigen huis. Wij kunnen u tot in de laatste details adviseren en wij leveren een kwalitatief hoogwaardig product. Dat doen we snel en we behandelen ieder proefschrift met discretie en zorg.

Bij ons worden alle proefschriften gedrukt op FSC® gecertificeerd papier.

Meer over ons

Ons team vouwt zich
voor u in alle hoeken

Het produceren van een proefschrift is veel meer dan alleen het drukken ervan. Begeleiding, advies, persoonlijk contact; ze dragen allemaal bij aan een perfect proefschrift. Kom langs in Enschede, Amsterdam, Nijmegen of Berg en Terblijt. Uiteraard kunt u gerust contact met ons opnemen via: 053 482 62 66. Wij helpen u graag!

Ons team