Over Ipskamp Printing

Over Ipskamp Printing

We laten u graag meekijken achter de schermen bij Ipskamp Printing door meer over ons te vertellen. Hierdoor kunt u ons alvast een beetje leren kennen. Ons team van 29 professionals steken graag hun nek voor u uit om uw verwachtingen te overtreffen. We hanteren een nuchtere en no-nonsense manier van werken: u weet precies waar u aan toe bent.

We steken graag onze nek voor u uit

Ipskamp Printing gaat graag verder waar andere boekspecialisten ophouden. We willen ervoor zorgen dat het boek dat u voor ogen hebt op precies die manier wordt geproduceerd. Dit doen wij onder andere door uw drukwerk te personaliseren en processen te automatiseren waardoor het voor u makkelijker is bestellingen te plaatsen. We steken dus graag onze nek voor u uit.

Over Ipskamp

De nuchterheid van Twente

Twente staat bekend om zijn nuchterheid en no-nonsense. Bij Ipskamp Printing is dat niet veel anders; bij ons krijgt u precies te weten waar u aan toe bent. We maken het niet moeilijker dan het is en zorgen ervoor dat uw product wordt geprint, gebonden en geleverd volgens de afspraken die we samen hebben gemaakt. Simpel, eenvoudig en persoonlijk.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

We vinden het belangrijk dat de natuur niet lijdt in het productieproces. Daarom zijn wij extra oplettend als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn we bijvoorbeeld FSC® gecertificeerd, gebruiken we 100% Groene Energie en voldoen we aan de kwaliteitsnormen.

Ook dragen we graag ons steentje bij aan de Twentse maatschappij. In onze drukkerij hebben we plek geboden aan diverse werknemers met een achterstand op de arbeidsmarkt. Dit doen we zodat zij weer het gevoel hebben waarde toe te voegen aan de maatschappij. Op die manier voelen zij zich weer belangrijk en hopen we dat ze weer plezier in het werkleven krijgen.

Stichting lezen en schrijven

Ipskamp Printing is tevens zakelijk partner van de Stichting Lezen & Schrijven. Stichting Lezen & Schrijven zet zich in om laaggeletterdheid te helpen voorkomen en verminderen. Laaggeletterdheid is een term voor mensen die grote moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen.

Meer over Ipskamp Printing

Benieuwd naar onze scherpe prijzen?
vraag hier uw offerte aan

Neem vrijblijvend contact met ons op

Nu u weet wie wij zijn en waar we voor staan, zijn we ook wel erg benieuwd naar u! Heeft u vragen over het printen en binden van boeken of manuals of wilt u graag nader kennismaken met Ipskamp Printing? Bel ons gerust voor een afspraak. We houden van persoonlijk contact en komen daarom met plezier bij u langs. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen in het mooie Enschede of op één van onze informatiekantoren in Amsterdam, Rotterdam of Nijmegen. En als u zelf graag het papier wilt bekijken, voelen of ruiken, bestel dan ons gratis paper sample book.

Kan ik u helpen?

Als het gaat om het produceren van boeken heb ik altijd een passende oplossing. Ik hoor graag van u!

Bart Kreijns
Relatie – en projectmanager
T: 053 482 62 69
Debug
Env: none
Time: 0.1664 seconds.