White Label verzending

Ipskamp Printing verzorgt graag de White Label verzending van uw bestelling. U kunt bij ons eenvoudig een bestelling plaatsen die wij drukken in uw naam, zonder vermelding van ons bedrijf. Deze bestelling leveren we zo snel mogelijk aan u of direct aan uw klant. Scheelt u tijd en kosten.

Wanneer kiest u voor een White Label verzending?

Indien u niet wilt dat onze naam op de verpakking komt te staan of u een eigen verpakking hanteert, kunt u kiezen voor een White Label verzending. De gedrukte boeken worden dan verpakt in een neutrale verpakking of in een verpakking die u ons aanlevert. Op deze verpakking zal nergens onze naam worden vermeld, zodat de indruk wordt gewekt bij de eindconsument dat uzelf alles verzorgd heeft. Dit staat wel zo professioneel.

Stel: u bent een familiefotograaf en hebt opdracht gekregen om een fotoboek te maken van de memorabele momenten van een familieaangelegenheid. Nadat u prachtige foto’s heeft gemaakt en deze in een boek heeft vormgegeven, wilt u deze laten drukken en het liefst direct laten verzenden aan de opdrachtgever. Hoe mooi zou het zijn als dan niet alleen het fotoboek geheel in uw stijl is, maar ook de verpakking? Wij zorgen ervoor dat onze naam nergens zal worden vermeld, zodat alle eer u toekomt.

White Label verzending bij Ipskamp Printing

Is White Label verzending precies wat u nodig heeft? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons kantoor in Enschede. Wij gaan graag met u om tafel om de perfecte verzending te verzorgen.

Debug
Env: business
Time: 0.1476 seconds.