Wereldwijde verzending

Of u nou uw bestelling in Nederland wilt laten bezorgen of ergens anders ter wereld: Ipskamp Printing verzorgt zonder moeite de verzending van uw boeken, brochures of manuals.

U kiest zelf de vervoerder

Wij steken graag onze nek uit voor onze klanten, ongeacht waar zij hun bestelling willen laten bezorgen. Daarom werken wij nauw samen met diverse vervoerders. Dat zijn onder andere:

Ipskamp Printing verzorgt alle papieren voor uw buitenlandse verzending

Bij een bezorging in het buitenland heeft de vervoerder een aantal documenten nodig om dit te kunnen verzorgen. Denk hierbij aan douane formulieren en/of speciale facturen. Indien u de zending door Ipskamp Printing laat verzorgen, maken wij de zending compleet en zorgen voor alle benodigde papieren. U heeft er dan zelf geen omkijken meer naar.

Altijd op de hoogte met track & trace

Zodra uw bestelling gereed is voor verzending, ontvangt u van ons een track & trace code via e-mail of in uw digitale portaal. Met deze code kunt u precies zien wanneer het pakket is verstuurd en wanneer deze bij u zal arriveren. Vaak kunt u vooraf ook zelf het bezorgmoment (dagdeel) kiezen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen te inventariseren en tot de beste bestelling en verzending te komen.

Heeft u goede ervaringen met een bepaalde vervoerder? Dan kunnen we ons voorstellen dat u graag wilt dat de verzending van uw bestelling door hen wordt verzorgd. Vertel het ons en wij regelen het voor u!

 

Debug
Env: business
Time: 0.1448 seconds.