Warehousing en fulfillment

Warehousing bij Ipskamp Printing betekent dat wij uw voorraad veilig en geconditioneerd zullen beheren. Bij elk verkocht boek zorgen wij ervoor dat deze wordt verzonden naar u of direct naar uw klant. Naast het houden van uw voorraad kunnen wij er ook voor zorgen dat een extra product bij het boek wordt gevoegd, zoals een bidon of een pen met uw logo erop.

WAREHOUSING: Uw voorraad opslaan bij Ipskamp Printing

Wanneer u een boek heeft geschreven dat periodiek wordt verkocht, zoals een schoolboek, begrijpen wij dat u liever direct een grote oplage wilt laten drukken. Dit scheelt immers in de kosten. De voorraad die u overhoudt verzorgen wij voor u, omdat opslagruimte elders veel kosten met zich mee kan brengen. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw voorraad veilig en geconditioneerd is opgeborgen.

 

Stel dat u weet dat u 5.000 boeken verkoopt over het gehele jaar. Dan is het voordeliger om dit in één keer te laten drukken. De boeken die u niet direct nodig heeft, slaat u dan bij ons op. Zodra de volgende lading boeken verkocht is, verzorgen wij de levering voor u. De boeken zijn al gedrukt, dus de levering is ook extra snel. Dit kan vaak binnen een dag al door ons bezorgd worden. U kunt ervoor kiezen de boeken bij uzelf af te laten afleveren of gebruik te maken van onze wereldwijde verzending en de boeken direct door ons te laten bezorgen bij de afnemers.

Eenvoudig opdracht geven tot verzending in uw eigen digitale omgeving

Indien u ervoor kiest uw voorraad bij ons op te slaan en door ons te laten verzenden, krijgt u van ons toegang tot uw eigen digitale portaal. Hierin kunt u eenvoudig (herhaal)bestellingen plaatsen. Met een paar muisklikken bestelt u bij ons de gewenste oplage en wordt de zending naar u of uw afnemer(s) verzonden.

Voordelen van opslag bij Ipskamp Printing

Uw voorraad opslaan bij Ipskamp Printing heeft veel voordelen. Zo scheelt het u geld in opslagruimte en zijn de boeken eenvoudig te bestellen en snel te leveren aan u of uw klant. We zetten de voordelen van Warehousing bij Ipskamp Printing voor u op een rijtje:

  • Zelf geen voorraad in huis
  • Geen dure opslagruimte nodig
  • Eenvoudig en snel te bezorgen bij u of uw klant
  • Kostenbesparend door het drukken van een grote oplage
  • Te combineren met onze POD mogelijkheden (boek op maat)

FULFILLMENT: Extra producten leveren bij uw boeken

Wilt u graag een combinatiezending maken? Ook dit hoort bij de vele services van Ipskamp Printing. Bij elk boek dat geleverd wordt, kunnen wij een extra product toevoegen. Denk hier bijvoorbeeld aan een bidon of pen met uw logo erop. Dit product levert u bij ons aan of halen we bij u op. Wij zorgen dat de combinatiezending in orde wordt gemaakt en eventueel wordt verpakt in krimpfolie. Dit scheelt u tijd, die u weer aan belangrijkere zaken kunt besteden.

 

Interesse in één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die Ipskamp Printing biedt.

Debug
Env: business
Time: 0.2018 seconds.