Printing on Demand & Short Run Printing

Wilt u niet met een voorraad boeken blijven zitten? Dan is Printing on Demand (PoD) de uitkomst. Bij Ipskamp Printing laat u pas boeken drukken wanneer u ze nodig heeft, waardoor u geen voorraad hoeft te houden. Op die manier wordt er niks onnodig gedrukt en bespaart u een hoop geld.

Printing on Demand: boeken, brochures of manuals drukken

U heeft een boek geschreven en wilt deze op de markt brengen. Echter kunt u nog geen inschatting maken van de oplage die u denkt te gaan verkopen. U kunt voor een bepaalde oplage kiezen in de hoop dat het snel verkocht wordt. Maar stel dat de verkoop tegenvalt en een groot deel van de gedrukte boeken niet wordt verkocht. Voor de overgebleven boeken heeft u wel betaald: zonde geld.

Met Printing on Demand bij Ipskamp Printing hoeft u geen onzekere oplage te laten drukken. Stel dat u 20 boeken heeft verkocht, dan drukt u bij ons alleen die 20 boeken. Dus geen voorraad waar u mee blijft zitten en geen onnodige kosten. Wilt u toch een bepaalde voorraad achter de hand houden? Ook dan kunnen wij u assisteren. Met onze warehousing & fulfillment stalt u uw voorraad bij ons en zorgen wij ervoor dat deze aan de kopende partij wordt geleverd zodra het is verkocht.

Met Printing on Demand bespaart u geld

Het principe “U vraagt, wij drukken” is bij Ipskamp Printing zeker van toepassing. Op het moment dat u ons vertelt welke oplage u nodig heeft, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk gedrukt is. Vaak kunnen we uw bestelling al de volgende werkdag aan u leveren. Wilt u dat de boeken direct aan de kopende partij worden geleverd? Ook dat is mogelijk. Met onze mogelijkheid tot wereldwijde verzending nemen wij dit graag bij u uit handen.

Daarnaast werken wij bij Printing on Demand met de beste digitale printers en bindmachines. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen bespaart op de voorraadkosten die u normaal gesproken zou moeten hanteren, maar ook op de drukkosten. Boeken drukken in kleine oplages met digitale printers is namelijk goedkoper dan wanneer u dit in off-set zou laat drukken. Alleen maar voordelen dus.

De voordelen van Printing on Demand

Printing on Demand heeft een aantal grote voordelen in vergelijking met bijvoorbeeld off-set printing. We zetten de voordelen voor u op een rijtje:

 • Vandaag besteld, morgen geleverd
 • Drukken in kleine oplages
 • Geen voorraad nodig
 • Kostenbesparend
 • Kwaliteit van offset met de flexibiliteit van een printer
 • “u vraagt, wij drukken”

Denkt u dat Printing on Demand bij Ipskamp Printing u ook een uitkomst biedt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om samen tot de meest efficiënte productie te komen!

Short Run Printing

Naast het printen van enkele exemplaren, “het echte” PoD, print en bind Ipskamp Printing het leeuwendeel van de producties variërend in oplage van circa 100 tot 600 boeken. Het zogenoemde Short Run Printing. Ipskamp Printing heeft middels de innovatieve inkjet boekenlijn de meest concurrerende mogelijkheden van de Benelux. We zijn hiermee een echte Short Run Printing specialist.
Neemt u gerust contact op met ons voor advies, referenties, proeven of informatie. En als u zelf graag het papier wilt bekijken, voelen of ruiken, bestel dan ons gratis paper sample book.

 • Toon alles
 • Boek
 • Brochure
 • Manuals
 • Proefschrift
Debug
Env: business
Time: 0.1817 seconds.