Gepersonaliseerd drukwerk

Het lijkt ingewikkeld, maar bij Ipskamp Printing kunt u uw boeken eenvoudig laten personaliseren. Dit betekent dat u bijvoorbeeld de namen van de lezer of het logo van een bedrijf kunt laten drukken op de voorkant of zelfs in de inhoud. Dat maakt een boek net wat persoonlijker. Tevens werken wij ook veel met variabele data. Dit gaat een stap verder dan alleen het drukwerk personaliseren. Variabele data printing kunt u niet alleen gebruiken voor gepersonaliseerd drukwerk, het is op verschillende manieren toe te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inprinten van unieke barcodes of het oplopend nummeren van uw drukwerk. Het is ook ideaal om variabele adresgegevens in te printen.

Dezelfde inhoud, maar wel gepersonaliseerd

Bij Ipskamp Printing drukt u uw boeken met een persoonlijke tint. Al uw boeken kunnen namelijk gepersonaliseerd worden. Dat is een unicum. U heeft bijvoorbeeld een schoolboek geschreven dat op diverse scholen wordt aangeboden als lesmateriaal. Dan is het toch veel persoonlijker als het logo van de desbetreffende school op de voorkant wordt afgedrukt? De inhoud is hetzelfde, maar de omslag zorgt ervoor dat het net lijkt alsof het boek speciaal voor hen is geschreven. Maar uiteraard kan ook de inhoud van het boek gepersonaliseerd worden.

Iedere cursist zijn eigen cursusmateriaal met gepersonaliseerd drukwerk

Stel, u heeft een eigen bedrijf waar u mensen helpt bij het behalen van het theorie-examen voor hun autorijbewijs. Daarvoor heeft u cursusmateriaal gemaakt (of laten maken) en u wilt dit graag laten drukken. Doordat u bij Ipskamp Printing de mogelijkheid heeft tot Printing On Demand, kunt u per cursusgroep uw boeken drukken. Dit heeft als voordeel dat u kleine oplages kunt laten drukken wanneer u die nodig heeft én dat u het cursusmateriaal kunt personaliseren. Dat betekent dat iedere cursist materiaal heeft met hun eigen naam erop gedrukt. Dit geeft een professionele uitstraling, wat uw bedrijf ten goede komt zonder dat u extra kosten maakt voor dure opslag.

De lezer heeft de hoofdrol in uw boek

Heeft u als schrijver van een boek er weleens aan gedacht om de inhoud te personaliseren? Wat is mooier dan een boek over de lezer zelf? Vooral bij lesboeken en kinderboeken is dit interessant om toe te passen. Bij Ipskamp Printing heeft u die mogelijkheid. Door middel van een speciale technologie zorgen wij ervoor dat de naam van lezer in de inhoud wordt verwerkt, waardoor de lezer een boek over zichzelf te lezen krijgt. Dit maakt leren of een verhaaltje voorlezen net wat leuker!

Debug
Env: business
Time: 0.1819 seconds.