Uw eigen digitale portaal

Ipskamp Printing hecht veel waarde aan klanten die het liefst een vaste partner hebben voor hun drukwerk. Dit blijkt onder andere uit het persoonlijke digitale portaal waar u als klant toegang tot kan krijgen. Hiermee maken we het eenvoudig om een bestelling te plaatsen waardoor de levertijd van uw bestelling aanzienlijk wordt verkort.

Eenvoud en snelheid

Wij investeren graag in klanten met een lange termijn visie. Daarom hebben we het digitale portaal ontwikkeld voor onze terugkerende klanten. U kunt dit zien als een soort persoonlijke webshop waar u uw bestellingen plaatst.

De voordelen van uw eigen digitale portaal bij Ipskamp Printing op een rijtje:

  • Inloggen met eigen inlogcodes
  • Altijd toegang tot besteloverzicht en bestelhistorie
  • Eenvoudig bijbestellen
  • Eenvoudig wijzigingen aanbrengen in een herhaalbestelling

Eenvoudig een wijziging doen in uw herhaalbestelling

In uw digitale portaal laadt u het bestand van hetgeen dat gedrukt moet worden op. Doordat u het bestand in het digitale portaal heeft geplaatst, kan het eenvoudig aangepast worden. Dit kunnen kleine aanpassingen zijn, zoals een logo verandering, maar ook grote wijzigingen zoals het vervangen van een geheel hoofdstuk. Doordat het bestand eenvoudig aangepast kan worden, hoeft u niet van vooraf aan te beginnen met bestellen. Het enige wat u doet is hetgeen aanpassen in het bestand en op ‘bestellen’ drukken. Dit scheelt u een hoop tijd en moeite.

Een lange en stabiele relatie opbouwen met Ipskamp Printing

Bent u toe aan een vaste leverancier van uw boeken, brochures of manuals? Dan komen we graag met u in contact. Veel van onze klanten zijn al meerdere jaren vaste klant. Dit komt doordat wij graag investeren in onze klanten die een lange termijn visie hebben, bijvoorbeeld door het ontwikkelen van het digitale portaal. Hoe meer we met elkaar samenwerken, hoe beter wij u kunnen bedienen en hoe eenvoudiger het voor u wordt om uw boeken, brochures of manuals te laten drukken.

Past zo’n persoonlijke digitale portaal ook bij uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om uw wensen in kaart te brengen.

Debug
Env: business
Time: 0.1374 seconds.