Expert op het gebied van het uitgeven van een boek in eigen beheer

Onze services

Boek schrijven

U zit eraan te denken een boek te schrijven. Maar waar begint u?

Een boek ontwerpen dat de aandacht trekt

In 2016 zijn er 40,1 miljoen boeken verkocht in Nederland, dat is een stijging van maar liefst 4,8% t.o.v.

Boek drukken

Iedereen kan bij Ipskamp Printing een boek laten drukken. Of u nou een roman heeft geschreven, een bijzonder geschenk in de vorm van een boek wil maken of een eigen lesboek heeft geschreven.

Boek uitgeven

U overweegt om uw eigen boek zelf uit te geven en wil hier graag meer over weten.

Hoe werkt het?

1. Goede voorbereiding

Omdat wij gebruik maken van printtechnieken van de toekomst kunt u bij Ipskamp Printing uw boek laten produceren van enkele stuks tot 1.000 exemplaren.

2. Advies inwinnen

Welk formaat past goed bij uw boek? Wordt het een liggend of een staand boek? Welk papiersoort is het meest geschikt? Hardcover of softcover? Wat wordt de dikte van de rug van mijn boek? Allemaal vragen waar u tegenaan loopt tijdens het proces. Mogen wij uw vragen beantwoorden en u adviseren? We doen het graag en vrijblijvend

3. Proefdruk

Indien u uw boek door ons laat produceren, bieden wij u de mogelijkheid tot het laten maken van een printproef. Een kleurechte printproef op het door u gekozen papier. Een printproef van zowel het omslag als het binnenwerk die een reëel beeld geeft van het eindresultaat.

4. Publicatie

Wilt u uw boek uiteindelijk gaan verkopen dan zal uw boek moeten worden voorzien van een ISB nummer en een barcode. Voor € 25,- vragen wij voor uw boek een ISBN nummer aan en krijgt uw boek een NUR-code.

Professioneler dan dit boek gaat het écht niet worden. Ik ben enorm blij met het eindresultaat en de eerste 150 exemplaren zijn al verkocht! Een tweede druk komt er dus wel aan…
Esther Buikema
Kan ik u helpen?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een goed advies? Laat het me weten en we gaan samen op zoek naar een passend antwoord.

Bart Kreijns
Relatie – en projectmanager
T: 053 482 62 69

Waarom Ipskamp Printing?

Ipskamp Printing gaat verder waar andere boekspecialisten ophouden. Wij steken onze nek uit over het hele land vanuit onze kantoren in Enschede, Amsterdam en Maastricht. Een bewuste keuze: zo zitten wij altijd dicht bij u in de buurt en komen we met gemak en plezier bij u langs. Wij zijn dol op persoonlijk contact, dat praat namelijk net iets prettiger.

  • De meest innovatieve inkjet specialist van Nederland
  • Van enkele stuks tot circa 1.000 exemplaren
  • Printing on Demand & Short Run Printing
  • Printen en binden middels complete boekenproductielijn
  • Snelle levering (500 boeken binnen 24 uur)
  • Offsetkwaliteit voor printprijzen
  • Gepersonaliseerd drukwerk
  • Eigen online orderbestelsysteem
  • Warehousing & fulfillment
  • White label verzending
Debug
Env: private
Time: 0.2773 seconds.