Speciale uitvoeringen

U wilt meer dan een standaard omslag? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met de meest uiteenlopende omslag-veredelingen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een Hardcover, Spot UV-lak, Pregen, Stansen, Foliedruk of Glow in the Dark inkt.

Uw proefschrift als Hardcover

Uw proefschrift is het kroonjuweel van 4 (of meer) jaren keihard werken. Een uitvoering met een hardcover toont dit natuurlijk als geen ander. Wij kunnen zowel de hele oplage met een hardcover drukken maar ook slechts een kleine oplage (al vanaf 4 exemplaren). Een leuk cadeau voor jezelf of familie/vrienden etc.!

Spot UV-lak op uw omslag

Middels deze techniek kunt u specifieke delen of vormen op uw omslag laten ‘shinen’ met een glans lak. Op een mat gelamineerd omslag kan dit een erg mooi effect geven.

Uw omslag Pregen

Met deze techniek kunt u reliëf op verschillende delen of vormen van uw omslag toepassen.

Uw omslag voorzien van een Stans

Hierbij wordt een deel of vorm van het omslag ‘weggesneden’. Dit kan in vele creatieve vormen.

Uw omslag voorzien van Folie

Hierbij wordt een deel of vorm van het omslag voorzien van een gekleurde, spiegelende folie. Goud en zilver zijn de meest gekozen kleuren, maar er zijn meerdere kleuren folie beschikbaar.

Uw omslag voorzien van Glow in the Dark inkt

Hierbij straalt een deel of vorm van het omslag licht uit in het donker. Een unieke manier om uw proefschrift op te laten vallen. Ook kunt u bijvoorbeeld een ‘verborgen boodschap’ toevoegen aan uw proefschrift welke alleen in het donker zichtbaar is.

Wilt u meer informatie?