Online Publicatie

E-book

Naast het drukken van een prachtig proefschrift kunnen wij ook een E-book bijleveren. Een E-book is een interactieve publicatie in pdf, ook wel een flipbook genoemd en is te lezen op vrijwel iedere computer, tablet en smartphone. Een E-book bevat functies zoals tekst-search en zoomen maar het kan tevens gedeeld en gedownload worden. Een E-book is perfect te combineren met een QR-code. U kunt deze QR-code vervolgens gebruiken op een uitnodiging of samenvatting met een verwijzing naar het volledige proefschrift.

QR Code

Een QR-code wordt vaak gebruikt om het gemakkelijk te maken om een link te openen. Een lange link intypen is erg vervelend, hier biedt de QR-code zijn uitkomst. Door deze code te scannen met uw telefoon of tablet, gaat de gebruiker direct naar de achterliggende link. In dit geval dus uw proefschrift. Ideaal om op een samenvatting of uitnodiging voor uw promotie te zetten!

De kosten voor het maken van een QR-code bedragen €25,-

PDF voor de Universiteitsbibliotheek

Om uw proefschrift digitaal op te slaan in het archief van de Universiteitsbibliotheek, kunnen we u een PDF sturen die voldoet aan de voorwaarden van de Universiteit. Wij voegen uw binnenwerk en omslag samen in één PDF welke u kunt doorsturen naar de Universiteit. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is bij ons aan te geven dat u, los van het gedrukte proefschrift zelf, ook graag een PDF voor de bibliotheek ontvangt. Wij regelen dan de rest.

De kosten voor het maken van een E-book, de PDF voor de Universiteitsbibliotheek en/of een QR code bedragen slechts €50,- totaal.