Doorlooptijd

Onderstaand vindt u een eenvoudig overzicht van onze doorlooptijden. Een uitgebreid overzicht vindt u hier.

Nadat wij uw orderspecificaties en de PDF bestanden hebben ontvangen, maken we normaal gesproken eerst een printproef. De printproef is een volledig afgewerkt exemplaar van uw proefschrift en geeft een perfect beeld van het eindresultaat. U ontvangt deze normaliter op de 4e werkdag nadat uw order is opgestart.

Dit is hoe ons tijdspad eruit ziet nadat wij uw (bruikbare) PDF bestanden hebben ontvangen en uw order hebben opgestart:

  • Wij hebben 2 werkdagen nodig voor het versturen van de digitale proef per e-mail.
  • Wij hebben 3 werkdagen nodig voor het versturen van de gebonden printproef per post.
  • Wij hebben 2 extra werkdagen nodig indien u, ná het zien van de (print)proef, nieuwe PDF bestanden aanlevert.
  • Wij hebben, na uw akkoord op de (print)proef, 7 werkdagen nodig om uw proefschriften te produceren en af te leveren. Dit kan, tegen een vergoeding van € 250,-, worden bespoedigd naar 4 werkdagen. We zetten uw order dan om naar een zogenaamde express order.

Na uw akkoord op de (print)proef hebben wij 7 werkdagen nodig om uw proefschriften te produceren én af ​​te leveren. In het geval van een spoedproductie zal de levering binnen 4 werkdagen geschieden. Indien uw proefschrift voorzien zal worden van een bijvoorbeeld Spot UV lak, een stans of een preeg, zal de productietijd met circa 2 werkdagen toenemen.

Mocht blijken dat, na het zien van de (print)proef, het nodig is om ons gecorrigeerde PDF bestanden te sturen, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij verwerken deze nieuwe PDF bestanden en sturen u binnen 2 werkdagen een nieuwe proef per e-mail.