Onze kwaliteitsnormen

Kwaliteitsnormen

Bij Ipskamp Printing vinden we produceren en leveren volgens kwaliteitsnormen en maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. We komen na wat we met u hebben afgesproken en zijn zuinig op onze medewerkers en de natuur.

Ipskamp Printing doet wat hij zegt

Door onze no-nonsense aanpak weet u precies waar u aan toe bent en leveren wij volgens afspraak. Dit wordt kracht bijgezet door de ISO certificering die wij bezitten.

ISO drukkerij

Ipskamp Printing is een ISO gecertificeerde drukkerij. Wij produceren conform de kwaliteitsnormen van ISO9001. Daarnaast scoren we hoog op de Milieubarometer en hebben wij een RI&E opgesteld.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Naast de kwaliteitsnormen draagt Ipskamp Printing graag bij aan de maatschappij en de natuur. Zo hebben wij personeel in dienst vanuit de sociale werkplaats en zijn wij een FSC gecertificeerd bedrijf. Hierdoor scoren we hoger op het gebied van MVO dan menig ander bedrijf en daar zijn we bijzonder trots op!

Sociale werkplaats

We bieden graag hulp aan mensen die een achterstand op de arbeidsmarkt hebben. Dit kan zijn door leeftijd maar ook door (aangeboren) handicaps. Wij vinden dat deze mensen het verdienen om zich weer belangrijk te voelen en goed te voelen doordat ze (weer) bijdragen aan de maatschappij.

FSCĀ® drukkerij

Als FSC drukkerij werken wij met duurzaam papier. Het papier met dit keurmerk komt uit een bos waar rekening is gehouden met behoud van de biodiversiteit, bescherming van de waterlopen en de veiligheid van de bosarbeiders.

Bron: www.fsc.nl/nl-nl/certificeren

Produceren op Groene Stroom

Om het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) helemaal compleet te maken, draait ons gehele bedrijf op Groene Stroom. We vinden het fantastisch dat we energie kunnen opwekken uit de krachten van de natuur, wat weer goed is voor het milieu. Daarom maken we al jaren gebruik van Groene Energie.

Debug
Env: business
Time: 0.2982 seconds.