Kleine oplage boek drukken

Door de POD printmogelijkheden bij Ipskamp Printing is het zelfs mogelijk om één exemplaar van uw boek te laten drukken. POD staat voor Printing On Demand. De POD printmethode maakt het mogelijk om binnen twee werkdagen uw boek te produceren. Wij kunnen uw boek uitvoeren met een hardcover of met een softcover. Een kleine oplage boek drukken is voor ons geen enkel probleem.

Printtechnologie

Het is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit om in een kleine oplage een boek te laten drukken door middel van digitale druk. Door de relatief lage opstartkosten is het digitaal drukken van boeken erg interessant en betaalbaar. Wij drukken uw boek op kwalitatief hoogwaardige digitale persen en in een hoge resolutie waardoor het boek een professionele uitstraling krijgt.

Voordelen kleine oplage boek drukken

Het drukken en binden van uw boek in een kleine oplage is vraaggericht. Wanneer bijvoorbeeld drie geïnteresseerden uw boek willen ontvangen, bieden wij u de mogelijkheid om drie exemplaren van uw boeken te drukken. Het grote voordeel van een kleine oplage boek drukken is dat u geen grote voorraden hoeft te voeren. De financiële middelen die u anders in voorraadbeheer had moeten steken kunnen nu gebruikt worden voor o.a. het marketingbudget of het ontwerpen van uw boek. Ook kunt u eenvoudig en snel boeken bijbestellen zodat u nooit zonder voorraad hoeft te zitten. Dit zorgt ervoor dat de kosten voor u zo laag mogelijk blijven. Tevens zit u niet vast aan de contractuele verplichtingen van een uitgever.

Gewenst eindresultaat

Wij begrijpen dat u veel tijd heeft gestoken in het schrijven van uw boek en dat het eindresultaat perfect moet zijn. Heeft u vragen over een harde kaft of een zachte kaft, de bindwijze of bijvoorbeeld het laminaat, neem dan gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. Bent u benieuwd naar de productiekosten voor uw boek, vraag dan heel eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Klantreview

Vanaf het eerste contact een goed gevoel en dat bleek niet ongegrond. Vriendelijke medewerkers die snel en adequaat reageren, zowel telefonisch als per mail.
Snelle levering en het eindresultaat was werkelijk prachtig! Ik kan Ipskamp Printing zeker aanbevelen.

Rosa Buikema – Cuijk

Kleine oplage boek drukken

Debug
Env: private
Time: 0.1543 seconds.