Grote oplage boek drukken

Wilt u een boek laten drukken in een grote oplage, maar deze ook snel geleverd hebben? Onze moderne printtechnologieën zorgen ervoor dat wij uw boeken snel en in een hoogwaardige kwaliteit kunnen drukken, produceren en afleveren. Wij drukken boeken in oplages tot ongeveer 2000 exemplaren. Het drukken van boeken in een grote oplage is één van onze specialiteiten. Onderstaand sommen we een aantal voordelen voor u op van een grote oplage boek drukken.

vraag nu een offerte aan

Voordelen grote oplage boek drukken

Het laten drukken en binden van een boek in grote oplage heeft een aantal voordelen. U wilt graag vooraf weten wat de kosten van het drukken zijn. Eén voordeel van een grote oplage drukken is het feit dat naarmate u meer boeken besteld, de kostprijs per boek lager wordt. Gaat u zelf een boek uitgeven of bent u van plan een boek te publiceren? Probeer dan van tevoren vast te stellen hoeveel exemplaren u denkt uit te geven om zo de kostprijs van uw boek laag te houden.

Het drukken van een grote oplage kan ook verstandig zijn wanneer het boek aanslaat bij het grote publiek. Bijvoorbeeld als het onderwerp van het boek voor veel lezers interessant kan zijn, een algemeen onderwerp dus. Of iets actueels. Juist dan is het goed om het boek op voorraad te hebben, zodat u geen nee hoeft te verkopen aan de afnemers of lezers.

Kort samengevat

Ipskamp Printing heeft al 35 jaar ervaring met het drukken van grote oplages. Een oplage tot ongeveer 2000 exemplaren behoort tot onze mogelijkheden. Qua uitvoering kunnen wij zowel een hardcover boek als een softcover boek voor u drukken. Wij begeleiden u graag tijdens het gehele proces en beantwoorden met plezier al uw vragen. Zoals hierboven genoemd zijn er dus sowieso twee voordelen aan het drukken van uw boek in een grote oplage:

  • Lage prijs per boek
  • U kunt voldoen aan de vraag vanwege uw voorraad

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen ook u graag met het realiseren van het gewenste eindresultaat. Neem gerust contact met ons op of vraag heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

vraag nu een offerte aan

Debug
Env: private
Time: 0.1569 seconds.