Blog

Je boek uitgeven via crowdfunding: 5 tips
10 april 2017 – Een boek uitgeven in eigen beheer, betekent dat je alles op je neemt, dus ook de financiering. Omdat niet iedereen een volle spaarrekening heeft of een lening hiervoor wil afsluiten, is crowdfunding een perfect middel om toch je boek te kunnen financieren.
Boek uitgeven zonder uitgever, hoe doe je dat?
30 maart 2017 – Je bent van plan om een boek te gaan schrijven en dit misschien wel uit te gaan geven zonder uitgever. Maar hoe doe je dat precies?
16 apps die schrijvers verder helpen
23 maart 2017 – Deze 16 apps voor schrijven zijn handig om nog betere teksten te schrijven. Benieuwd welke apps dit zijn? Lees dan nu verder.
Schrijftechnieken voor een roman die je verder helpen
10 maart 2017 – Wat fantasyschrijver J.R.R. Tolkien en ‘writers-block’ gemeen hebben? Het zijn beide fenomenen waar jij als schrijver van een roman iets van kan leren.
De 3 meest gebruikte software voor het schrijven van een boek
2 maart 2017 – Voor het schrijven van je boek heb je goede software nodig. In deze blog vertellen we je wat de 3 meest gebruikte boek schrijven software zijn.
Lettertype voor mijn boek kiezen (omslag, koppen en inhoud)
15 februari 2017 – Het kiezen van een lettertype van een boek is erg belangrijk. Als een lettertype niet lekker leest, haken mensen af of krijgen ze een negatieve associatie met je boek.
Debug
Env: none
Time: 0.2278 seconds.